sosem gondoltam volna - TH;
♫ ♪ ♪ |RÓLAM| ♪ ♪ ♫
♫ ♪ ♪ |BLOG CHAT| ♪ ♪ ♫
♫ ♪ ♪ |CSERE| ♪ ♪ ♫



Welcome
Ez a blog történeteket tartalmaz, amik az én túlfantáziált-fantáziám világában születtek. Elvileg azért írjuk a kitalált történeteket, mert amire vágyunk nem mindíg válik valóra. Ezért vannak a kitalált történetek, amikbe olyan dolgok is megtörténhetnek, amik a valóságban szinte elképzelhetetlenek. Elképzelni el lehet, de akkor is nehéz. Szóval mindenkinek ajánlom ha valamiről álmodik és eddig esélye sem volt rá, hogy megvalósuljon vegyen elő papírt és ceruzát, vagy épp a billentyűzetet és fogalmazza meg azt, hogy milyen lenne az álmában élni! \Meloddy\

14+
Az oldalon esetlegesen káromkodások, rejtett erotika, trágár szövegek feltűnhetnek, amik sértik a kiskorúak érdekét szolgáló szabályokat. A blogot az admin (Meloddy) 14 - es korhatárjellel ruházta fel a további problémák, feljelentések és esetleges lelki sérelmek elkerülése végett. Kérjük ezt a szabályt az idelátogatók tartsák szem előtt!
14 éven aluliak számára nem ajánlott tartalom!!

Eddigi történetek:
Hope Has Wings
Kiss&Tell
Lovers of Secrets
My Sister Is My Lover?
Múlandó boldogság
New Generation I.
New Generation II.
Perfect Christmas
Sosem gondoltam volna
Szeress, ha mersz!
Tom & Nolee Love Story
Why Not Me?
My Love You Are
© Layout by tentylers.
Szárnyaló remény/Hope Has Wings - SPOILER

Sziasztok!
Készültem számotokra egy kis spoilerrel, egy régi történetemről. Elég régóta jelentkeztem, de tudatom veletek, hogy élek, nyugi! ^^ Bár a napjaim akár az időjárás, olyan szeszélyesek, így tehát ezért van, hogy eleve nincs kedvem semmit se feltenni, vagy csak olyan, hogy spontán élni se! Na jó xDxD azért ennyire nem. xD De van mikor meg időm sincs! Szóval nagyon is sajnálom, ha nem lesz sűrűn friss ;)



A történetről [SPOILER!!]
Az ihlet: Egy filmből és egyik nagy kedvencem régi videójából/számából jött. A filmet anyuval néztem egy esős decemberi délutánon. Semmihez sem volt akkor kedvem tulajdon képpen - egy ideig... de aztán este nekiültem és megírtam ezt az eleinte nem épp boldog, és vidám történetet. :)
Az ihletet adó film: A szív bajnokai
Az ihletet adó zene: Avril Lavigne - Nobody's Home



Az egész történet egy Melissa nevű lány sanyarú sorsával kezdődik, de a későbbiekben - ígérem - a fiúk is feltűnnek, meg a híres, vörös betűs szerelem is! Tehát: ...
Melissának túl korán kellett felnőlnie, mikor is a szülei meghaltak egy autóbalesetben, és a testvéreivel együtt a család legközelebbi rokonaihoz kellett költözniük. A lány két testvérével egyetemben a nagybátyja és a nagynénje gondviselése alá kerültek. De Melissa élete itt a túlélésről szól! Ezt nem bírva elszökik otthonról... lassan egy éve élhet kint az utcán, mikor egy sikeres nő, Simone Kaulitz rátalál, és meginvitálja magához - úgy egy jó hosszú időre. Itt jönnek a fordulatok a történetben, amik megindítószálja Simone két édesfia hazaérkezése lenne. Vajon egy híres testvérpár, hogy bánik egy "trónbitorlóval"?

KIDERÜL! Remélem felcsigáztalak vele ;)


pussyy: Meloddy


posted: vasárnap, március 04, 2012 | comments: 2