sosem gondoltam volna - TH;
♫ ♪ ♪ |RÓLAM| ♪ ♪ ♫
♫ ♪ ♪ |BLOG CHAT| ♪ ♪ ♫
♫ ♪ ♪ |CSERE| ♪ ♪ ♫



Welcome
Ez a blog történeteket tartalmaz, amik az én túlfantáziált-fantáziám világában születtek. Elvileg azért írjuk a kitalált történeteket, mert amire vágyunk nem mindíg válik valóra. Ezért vannak a kitalált történetek, amikbe olyan dolgok is megtörténhetnek, amik a valóságban szinte elképzelhetetlenek. Elképzelni el lehet, de akkor is nehéz. Szóval mindenkinek ajánlom ha valamiről álmodik és eddig esélye sem volt rá, hogy megvalósuljon vegyen elő papírt és ceruzát, vagy épp a billentyűzetet és fogalmazza meg azt, hogy milyen lenne az álmában élni! \Meloddy\

14+
Az oldalon esetlegesen káromkodások, rejtett erotika, trágár szövegek feltűnhetnek, amik sértik a kiskorúak érdekét szolgáló szabályokat. A blogot az admin (Meloddy) 14 - es korhatárjellel ruházta fel a további problémák, feljelentések és esetleges lelki sérelmek elkerülése végett. Kérjük ezt a szabályt az idelátogatók tartsák szem előtt!
14 éven aluliak számára nem ajánlott tartalom!!

Eddigi történetek:
Hope Has Wings
Kiss&Tell
Lovers of Secrets
My Sister Is My Lover?
Múlandó boldogság
New Generation I.
New Generation II.
Perfect Christmas
Sosem gondoltam volna
Szeress, ha mersz!
Tom & Nolee Love Story
Why Not Me?
My Love You Are
© Layout by tentylers.
Helyzetjelentés: Novellából-sorozat

Sziasztok!
A napokban említettem, hogy olvasóink kérésére készítek egy Tomos novellát. Persze én serényen neki is fogtam az írásnak, de hirtelenjében annyi ötletem támadt, hogy ez nem fér bele 2-3 részbe... így a novellából - novella sorozat lett... de az alapsztori az marad: ezt itt találjátok, ha még valaki nem jutott el odáig, hogy elolvassa az ismertetőt... ^^ a kitalált karakterekről pedig ennyit:
Savanna Winklär (Szavanna Winkler): főiskolás lány, 19 éves, lobbanékony természetű, ám megfontolt! Sosem megy fejjel a falnak: mindig vannak következtetései. Éltanuló. Beceneve: Nyuszi, amit nem igazán szeret.
Külsőleg: barna haj, sötét barna szem - némi ázsiai beütés - csinos, alacsony, modell alkat (vékony, de formás!! xD).
Dora Müller (Dóra Müller): ő is főiskolára jár, de nem a Thomas Mann iskolába, ahova Savanna. A lánnyal lakótársak, közösen bérelnek egy nem túl nagy albérletet. Van barátja, akivel nagyon megértik egymást, de Dora alapjába véve nagyon gyerekes tud lenni. Lakótársa szöges ellentéte.
Külsőleg: fekete haj, zöld, macskára emlékeztető, ravasz szempár, csajos viselet, szájpiercing, alkatra: valamivel teltebb, mint Savanna.
Brendon Weigel (Brendon Vejgel): gimnazista srác, Savanna legjobb barátja. 17 éves, 11-es tanuló. Jól tanul, bár a testnevelést utálja. Édesanyja a főiskolán tanít, ahova Savanna jár. Becenece: Brendy (Brendi).
Érzékeny típus, gyakran pesszimista, szeret novellákat írni.
Külsőleg: rövid fekete haj, amit zselével gondosan fel szokott állítani, így olyan, mint egy manga figura. Vagy egy süni! x3 Kék szeme van, imádja a baseball sapkákat. Nagyon vékony és törékeny testalkatú srác, de a maga módján Szúnyog-csődör ként is van egy bizonyos vonzereje.

Ennyit róluk! Igyekszem megírni a sorozatot... ^^ lehet az első részt még a "Szeress ha mersz" sorozat alatt megkapjátok (gyengébbek kedvéért: a téli sorozat!!).
Legyetek jók! Vagy lehetetlent ne kérjek? xDxD

xoxo: Meloddy

posted: hétfő, március 14, 2011 | comments: 0